top of page

Projecten

20210824 Whatwinds 391.jpg

De Whatwinds zijn een blazerssectie uit Nederland, bestaande uit vier aan het conservatorium geschoolde musici. Zij spelen al ruim drie jaar samen en delen een liefde voor de volle, vette sound van een blazerssectie.

Steffan Daniël Quartet

Het Steffan-Daniël Quartet is in 2020 opgericht en bestaat uit vier Zwolse muzikanten die elkaar kennen van het conservatorium: Laurens Schweppe (piano), Hugo Hinkel (drums), Chiel van Rijn (bas) en Steffan ten Broeke (saxofoon).

Het uitgangspunt van hun muziek is jazz, maar andere stijlen en invloeden vormen een belangrijk onderdeel van het schrijfproces. Dat zorgt voor een gesmeerde sound, die zich onderscheidt door de vaste drumgroove, elektrische bas en de heldere saxofoon-klank.

Group-1-2.jpg
LES01320.jpg

Duplex

Muzikanten Laurens Schweppe en Steffan ten Broeke kennen elkaar al sinds klas 1 van de middelbare school. Zij deelden toen al dezelfde passie: muziek. Zij zijn beide afgestudeerd aan het conservatorium en vormen nu het instrumentale duo Duplex, waarin hun brede muzieksmaak (zowel jazz als pop) tot uiting komt.

What Winds

bottom of page